onsdag 8 september 2010

Efterlysning!

Nu är jag slut i kroppen! Städning i stora mängder blir man ju trött av. Har under hela dagen dammat, damsugit, putsat fönster och speglar. Imorgon återstår bara bullbak och städning av köket.


David bokade släp till vi flyttar också! Va dyrt det är att flytta! Vi kommer behöva hyra ett släp i 2 dygn för att det är så långt till Sundsvall härifrån- dessutom måste vi hyra ett "hyr här lämna där" släp, de är såklart dyrare än de "vanliga" släpen.

Pappa är snäll och ska komma o hämta oss eftersom vi inte har bil och köra upp oss ända till Sundsvall. Så han kommer åka från Sthlm, till kba, till sthlm, till s-vall och sedan tillbaka hem till Sthlm. Det är inte alla pappor som skulle göra det för sin bort-gifta dotter och svär-son. han är bra min pappa!!

Nu behöver vi hitta någon i kba som har en bil med dragkrok och som kan hjälpa oss att köra hem släpet så att det kan packas, som kan svänga förbi Ikea så vi kan köpa en säng och som kan åka till Frillesås och Davids föräldrar där vi har lite saker på förvaring. Någon som känner sig att göra en god gärning tisdag 28 sep. kl. 14.00?=)

2 kommentarer:

Sebbe sa...

be en bön.. och när han inte svara så se tecknet! det är inte meningen att ni ska flytta från Sion! ^^

vi kanske kan hjälpa till? ska prata med Eva.

Kram Sebbe

Tomas sa...

Tråkigt att ni ska flytta så snart.. :'( Tror inte ens jag har träffat er sen ni gifte er :S Har varit bortrest i sommar och nu är man sjuk..

Vi har en Volvo 940 med dragkrok som mest står o samlar damm. Jag o Kim kan hjälpa till om det skulle behövas!