torsdag 28 oktober 2010

Norrland, finns det verkligen?

Idag åkte vi ut till Birsta för att ge ut våra CVn till olika affärer. Allt gick bra och vi fick många utlämnade. Hoppas att vi får några napp nu så vi kan få fasta jobb!:D Jag gick också till Arbetsförmedlingen, skrev in mig där och fick lite tips. Nu väntar uppföljningsmöten och jobb coach. Vi får se om det är till en fördel eller om det bara blir en tidsfördrift.

David hår är galet långt nu (han har inte klippt sig sedan innan bröllopet, alltså över 3 månader). Det olyckliga är att laddaren till hårklippnings maskinen försvann någonstans under flytten. Idag var vi bara tvugna att köpa ny så att han inte ser ut som en hårboll. Imorgon blir det till att klippa honom!

Vår Damsugare har tagit sina sista sugtag nu med. Vi har fått sopat golvet med sopskyffel hittills så imorgon skall vi ordna upp det med. Denna gång blir det en mindre "student" variant- alltså en som suger upp skräp, med lite mer kraft i suget.


Till helgen är det Distriktskonferens för norrland. Så på lördag åker vi till Umeå för att ha några fullspäckade dagar. De har haft en lista som man skulle skriva upp sig på om man behövde hjälp att få någonstans att bo. Vi gjorde detta. Men ikväll klockan 22.00 ringde telefonen och det visar sig att vi inte har fått någon sovplats! Vi kommer därför behöva ta in på vandrarhem. Vill bara påpeka för er Gbgare och sthlmare som har det så lyxigt att de inte behöver betala för en sovplats och åka 60 mil för konferenser att ni är välsignade! Det är så mycket man kan ta förgivet utan att man ens tänker på det=)

David har aldrig varit så långt norrut som Umeå tidigare, han är exited för det! han har bara varit så långt norrut som Åre. Så nu blir det ca 10 mil högre upp i landet för honom. Han har även börjat insett att Sverige inte slutar vid sthlm utan att norrland faktiskt är bebott och att det verkligen finns civilisation här med. Förr trodde han att Sverige var från Halmstad (eftersom skåne tillhör danmark) upp till sthlm (efterson norrland inte fanns).


Det blir ett långt inlägg detta men ville bara berätta att David gjorde ett super kap och köpte märkes jeans för 50 spänn! Woho för rea. Måste bara lägga upp de super långa benen men annars satt de som smäck.

Inga kommentarer: