onsdag 2 mars 2011

fattig och krångel men ändå så underbart!

Vi började dagen med att göra några ärenden.. vi lämnade Davids kostym hos Patrik Grönblad som skall ta den till stockholm för tempelresan. (ha är en ängel som hjälper oss med detta så att vi slipper släpa med ännu mer saker inför resan.) vår resa består av tåg klockan 5.30 från sundsvall till söderhamn byte till buss som går till Bollnäs. Där möter vi mamma och pappa och vi åker till Glöte utanför Sveg där vi har vår stuga. allt som allt kan jag tänkta mig att det kommer att ta ca 8 timmar att komma dit. Sista biten till stugan blir dock med skoter för man kan inte ta bilen hela vägen fram till stugan på vintern! Det blir Davids första gång på skoter också!! spännande, han börjar bli så stor^^. Med 3 byten och en fullpackad bil så är vi väldigt glad för patriks hjälp! tack.

Resten av dagen spenderades med shopping av ylleunderställ, åka till farmor för inplanerat släktforskning och webbkamerainstalation på datorn. instalationen krånglade, david satt och mekade och försökte fixa den i 3-4 timmar utan resultat. Den oväntade längden gjorde även att vi inte kunde släktforska eftersom vi inte hade tillgång till internet.

Dagen avslutade med GOOOD lax och hasselbackspotatis! Super gott. Det är en maträtt som gör att man blir osocial vi matbordet för man vill ha den goda smaken i munnen hela tiden och inte prata. Den gör även att man vill äta mer än vad magen igentligen tillåter. Lax är en av mina favoriträtter!!

Inga kommentarer: