måndag 28 februari 2011

nytt tillskott i familjen?!

I Onsdags såg jag i ett facebook inlägg att Davids syster fått barn! En flicka blev det. Det är lite lustigt dock för Davids syster som fick barn eller hennes make har inte facebook och det har inte davids föräldrar heller så de vet inte om att vi fått reda på att vi fått ett nytt tillskott i familjen! Ingen har ringt och berättat om den stora nyheten än! haha!!! Vi skämtar om att de inte vågar berätta att det blev ännu en till flicka! David har 3 systrar och ingen bror, och dessa systrar har totalt 9 barn och alla är flickor. David är enda killen i familjen.

Så vi sitter och väntar på att se hur lång tid det kommer att ta innan de ringer! hihi. Nu är jag officiellt inte den nyaste medlemmen i Renman-släkten! Va roligt det är med barn. Jag är väldigt glad för Sandra och Mattias skull!!

1 kommentar:

Unknown sa...

Lite uppdate! Kort efter detta blogginlägg lades ut ringde det på telefonen!! haha=) Det var davids mamma i luren som talade om att hon hade skickat ett mail i onsdags till oss. Hon skickade det dock till en gammal mail och et var därför som vi inte hört någonting. Hon sköter sitt jobb galant som mormor;)