onsdag 26 september 2012

Home sweet home!

Nu har det hänt mycket härhemma! Nu kan man verkligen säga att det börjar bli ett hem. Alla kartonger (utom en med massa blandat bös) är uppackade, alla nya möbler är ihop skruvade, sängen står äntligen i sovrummet som nu är färdigrenoverat! Kläderna ligger snyggt i garderoberna och inte i massor utav resväskor (upptäckte att jag trots allt har ganska mycket kläder! Som tjej känns det alltid som om man inte har några kläder att ha på sig! Men så är inte fallet, för mig i alla fall.

Igår fick vi också hem vår Tv, hemmabio system och xbox vi beställt. Gött när man kan få lite rabatter som vi fick också!

 Nu är det bara lite gamla kartonger som möblerna kommit i som ska slängas, sedan är allt i stort sätt färdigt!! woho!! (förutom lite tavlor som ska hängas upp, gardiner i köket o lite småsaker. Jag har planerat att renovera kontoret (riva bort all tapet och måla och sedan lägga laminatgolv istället för gammal plastmatta, men det vill jag vänta med lite så att vi får njuta av vårt nya fina hem!

 Vi invigde vårt nya matbord med att ha missionärerna över på hemafton och middag! Så nu står vår dörr öppen för alla som vill komma och hälsa på!! vi har ju skaffat oss ett matbord som rymmer 6 personer i "grunden" och sedan kan man lägga i inläggsskivor och få plats med 4 personer till och 2 på gavlarna, enda problemet vi har nu är att vi inte har tallrikar som räcker till så många!! haha!!

Livet är underbart. Vi njuter verkligen av alla våra välsignelser som regnar över oss. Efter 2 år av att kämpa så verkar Gud vilja ge oss ett litet uppehåll från prövningar. Gud är god och älskar oss verkligen! Han vet vad som är bäst för oss även när vi inte tror på det själva. Utan hans hjälp skulle vi inte vara där vi är idag och må så bra som vi gör. Vi känner oss mycket ödmjuka och oerhört välsignade. Vårt förhållande sprudlar av kärlek och bus.

 Ni därute som kämpar med prövningar; Ljuset finns i slutet av tunneln. Gud älskar er och försök att njuta av den spännande tiden ni går igenom!! Trots att allt är jobbigt och svårt så är det en oerhört "exiting" period i livet, det var i alla fall det för oss. Fortsätt kämpa! :D

Inga kommentarer: